Turkkilaisia makuja kotiin ! Valkoinen kuivapapu tomaattikeitossa.

kuru-fasulye-tarifi

 

Valkoinen kuivapapu tomaattikeitossa

Ainekset:

  • 5 dl valkoisia papuja
  • 1 rkl öljyä
  • 1 rkl margariinia
  • 1 sipuli hienonnettuna
  • 1 iso tomaatti
  • 1 rkl tomaattipyrettä
  • suolaa ja mausteita oman maun mukaan ( mahdollisuuksia esim. paprika , cayanepippuria , mustapippuri )

Valmistus:

  1. Kiehautetaan valkoiset pavut vedessä noin 30 minuuttia
  2. Siivilöidään valkoiset pavut kiehautuksen jälkeen
  3. Lisätään öljy ja margariini kattilaan
  4. Pilkotaan sipuli , paprika ja tomaatti
  5. Lisätään sipuli , paprika , tomaatti ja tomaattipyre kattilaan ja paistetaan noin 10 minuuttia
  6. Lisätään siivilöidyt valkoiset pavut kattilaan ja paistetaan noin 5 minuuttia
  7. Lisätään vettä 7dl
  8. Lisätään mausteet
  9. Keitetään noin 30 -45 minuuttia